Peliseuraa Lahden ja Päijät-Hämeen alueella 2021 Tuesday May 11 2021, 9:10 AM
PH Paintball
Ylläpito
Peliseuraa Lahden ja Päijät-Hämeen alueella 2021

Päijät-Hämeen Paintball järjestää monipuolisia harrastepelejä Heinolan Hevossaaressa metsä- ja rakennetuilla kentillään sekä kisatreenejä ja turnauksia Vierumäen Urheiluopistolla kisakentällä keinonurmella. Vuonna 2020 pelejä, talkoita ja muita tapahtumia tuli koronasta huolimatta seuran kalenteriin yli 100 ja rajoitusten hellittäessä päästään taas vauhtiin, joten tervetuloa mukaan peleihin kokeilemaan.

Kisapuolella osallistutaan Suomen Paintball-liiton sarjoihin, tänä vuonna kahden joukkueen voimin. Muihin turnauksiin osallistutaan ja kisatreenejä järjestellään yleensä arki-iltoina ja toisinaan viikonloppuisin.

Harrastepuolella pelataan ympäri vuoden, joten tarjolla on metsäpelejä niin kesällä kuin talvellakin.

Uutena juttuna keväällä 2021 on tullut mukaan lapsille suunnattu nerffikerho, joka on nuoremmille sitten hyvä ponnistuslauta paintballin junnupeleihin.

Tapahtumista ilmoitellaan täällä kalenterissa ja seuran FB-sivun tapahtumina. Harrastepelit järjestetään pääasiassa sunnuntaisin, mutta poikkeuksiakin nähtäneen vuoden mittaan, joten kannattaa aina tsekata viimeisin tilanne ja ilmoittautua tapahtumiin.

Harrastepuolella normaalien viikkopelien lisäksi järjestellään myös muitakin erilaisia tapahtumia, mukana on ollut naisten pelejä, junnupelejä, magfediä ja 12 grammaisten kapselien pelejä.

Muutama kuva ja videoita kentistä tuolla:

Mukaan toimintaan?

Peleihin mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet. Seuralla on nelisenkymmentä jäsentä ja junnua ikähaarukalla teineistä nelikymppisiin, valtaosa Päijät-Hämeestä mutta myös kauempaa ja mukaan mahtuu tietysti lisää.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule peleihin tutustumaan toimintaan, olet sitten lajista kiinnostunut tai jo kokeneempi konkari. Seuralta löytyy varusteita joilla lajia pääsee kokeilemaan ja jos innostus iskee, niin omien varusteiden hankinnassa ja huoltamisessa seura tarjoaa laadukasta neuvontaa. Muiden jäsenten varusteita pääsee näkemään ja vähän testaamaankin. Peleihin on järjestetty myös ilmahuolto, joten harrastaminen seurassa ei vaadi henkilökohtaisia investointeja siihen puoleen.

Lisätietoa seurasta kotisivuilla ja Facebookissa:


 Pelailemaan pääsee niin metsäkentillä kesällä ja talvella...

phkesakaudenavajaiset20202.jpg

tammipelit20212.jpg

...sekä kisakentällä enempi sulan maan aikaan :)

spbl2020vmaki_yleiskuvat1.jpg

spbl2020vmaki_1div7.jpg