PH Vanguard: uusia mahdollisuuksia magfed-pelaamiseen Thursday March 21 2019, 10:41 AM
PH Paintball
Ylläpito
PH Vanguard: uusia mahdollisuuksia magfed-pelaamiseen

Päijät-Hämeen Paintballin pelikirjo laajenee entisestään, kun seuran toimintaan lisätään PH Vanguard-jaosto, joka keskittyy magfed-pelaamiseen, eli piipun alta lippaista syöttävien värikuula-aseiden käyttöön.  

Näillä piipun alta kuulat syöttävillä mutkilla on pelattu PH:n viikkopeleissä Heinolan Hevossaaressa jo vuosia, rajoitetun kuulamäärän peleissä kun lipassyöttöisillä mahtuu mukaan mainiosti. Viikkopelit jatkuvat entiseen malliin ja lipaspelaajia tietysti nähdään niissä edelleen, mutta magfed-pelaaminen on kasvattanut suosiotaan parina viime vuonna ja lisääkin pelimahdollisuuksia on toivottu, joten toimintaa kasvatetaan PH Vanguardin avulla. Seuran tavoitteena on tarjota monipuolisia pelejä paintballin parissa mahdollisimman laajalla kirjolla, joten tähän magfed-pelaaminen sopii mainiosti.

Kesäkaudella 2019 on tulossa erikseen magfed-mutkille suunnattuja pelejä Heinolan Hevossaaren kentällä ainakin seuraavasti, lajin tästä osa-alueesta kiinnostuneet pistelkääpä kalenteriin:

  • 28.4.2019
  • 30.6.2019
  • 3.8.2019
  • 8.9.2019

Lisäinfoja tapahtumista normaaliin tyyliin päivämäärien lähestyessä, Vanguardin magfed-toiminnasta kiinnostuneet lähtekääpäs pelaamaan :).

phvanguard.jpg