Vierumäen kisapaintball-kauden avaus pelailtu! Monday June 12 2023, 11:20 PM
PH Paintball
Ylläpito
Vierumäen kisapaintball-kauden avaus pelailtu!


Vierumäen kisapaintball-kauden avaus pelailtu!


Lauantaina 10.6 joukkueet yhteistyöprojektimme Fusionin nimissä saivat kentälle yhteensä 19 pelaajaa kolmeen kokoonpanoon, joiden järjestys päivän aikana asettui värikartaksi white - red - black, tällä kertaa ykkösdivarissa liigakarsintojen jälkeen. Fusion (White) voitti lopulta ykkösen päivän, ja vaikka voittaminen on aina kivaa, ensisijaisesti liiga pelejä lähdettiin hakemaan tällä kokoonpanolla. Tähtäin on siis ahnaasti seuraavassa kierroksessa. Red ja Black 4. sekä 5. sija ykkösessä  

Sunnuntaina 11.6 mittelöitsivät pitkästä aikaa kilpakartalla 2. ja 3. divari, edustusjoukkueemme PH Hot Ones ilon kautta kolmosen kolmonen, elämä on aikaa oppia ja peli on elämää  . Ja ei unohdeta mainita seuran jäsenistä Senjaa joka oli mukana Kolmosen voittaneessa Aurora Unityssa!

PH Paintball kiittää paikallaolleita ja Vierumäkeä, tuomareita erityiseen, Aurora Unitya kahvilan pyörittämisestä, PV Paintballia ilmahuollosta molemmille päiville, Rumblen osaa fuusiostamme, Vatos Locos-Old Hobos-Cyclone perintönä saatuja jäseniä setissämme ja onnitellaan Suomen Paintball Liittoa 30 vuoden taipaleesta!
Ja tärkeimpänä, 4 uutta ihmistä starttasi jälleen riveistämme SPBL matkansa!

Kuvista kiitos Paintball.fi

PS. Kiitos kaikille joukkueille roskien asianmukaisesta käsittelystä, irtotavaraa poimittavaksi oli vähemmän kuin edellisvuosina, seinät oli kyllä toisaalta ennätysosumissa :). 

spbl2023vmakipalkintojenjako3.jpg

spbl2023vmaki2divpalkinnot1.jpg