Seurapalkintoja 2020 Saturday January 2 2021, 10:20 AM
PH Paintball
Ylläpito
Seurapalkintoja 2020

Vuoden päätteeksi palkittiin jälleen seuran ansioituneita jäseniä. Tällä kertaa ei koronarajoitusten vuoksi päästy kokoontumaan, mutta homma toimi toki virtuaalisestikin :)


PH Paintballin Vuoden Pelaaja 2020 on Andres Kuhi


Tämä mies Espoosta on ollut mukanamme useita vuosia ja on vetänyt imussaan Hevossaaren kentillemme niin monta muuta vakiokävijää että yksi alajaostomme on jo PH Uusimaa

Andres on omalle tyylilajilleen uskollinen pelaaja, joka ei kuitenkaan arastele haastaa itseään myös muilla pelialustoilla ja on ennakkoluulottomasti kokeilemassa uusia formaatteja. Taukopaikalla apua saat häneltä varmasti jos merkkaimesi sattuu kiukuttelemaan tai jotain varustetta tarvitsee lainata. Ennenkaikkea Andres on tyyppi joka levittää positiivisuutta ympärilleen ja on takuuvarma tekijä että kun hän on mukana, pelit tulevat olemaan tiukat ja haastavat!

vuoden pelaaja.jpg


PH Paintballin Vuoden Kisapelaaja 2020 on Jan Oksman


Tänä vuonna seuramme näki suureksi ilokseen jälleen yhden ”vanhimmista”, alkuperäisistä ja ehdottomasti pitkä-aikaisimmista junioreistamme palaavan kisakentille. Jan on ollut mukana jo 14-vuotiaasta elämässä kisajoukkueemme tähtihetkiä, viettänyt välivuosia silloin tällöin aktiiviurallaan vaan ikinä ei ole kipinä sammunut! Toivottavasti tuleva vuosi näkee hänet taas mukana rosterissamme, mies eikä poika enää 

vuoden kisapelaaja.jpg


PH Paintballin Vuoden Harrastepelaaja 2020 on Toni Rämö


Tähän vuoteen nähtiin liuta uusia pelaajia riveissämme joten valinta ei ollut helppo, tässä ja tulokas-kategoriassa, eri puolia punnitessamme. Raati päätyi useiden erinomaisten vaihtoehtojen joukosta valitsemaan Tonin, jonka positiivinen peli-ilme ja huumori kantaa tämä helsinkiläisen kerta toisensa jälkeen peleihimme että talkoisiin tänne kaukaiseen periferiaan.

vuoden harrastepelaaja.jpg  


PH Paintballin Vuoden Tulokas 2020 on Jasper Hannula


Heinolan oma poika löysi seuramme jo 2019 syksyllä kun olimme esittäytymässä paikallisilla harrastemessuilla. Ei aikaakaan kun hän oli vakiokalustoa, ensin junnupeleissämme ja pian avoimissa viikkopeleissä. Keväällä 2020 otettiin ensikosketus turnauspelaamiseen Kirkkonummen 3-man turnauksessa, syyskaudella koeteltiin hienosti 4-manissa Vierumäen kotikentällä.

Jasper on koko aikansa kanssamme ollut vannoutunut monimuotopelaaja, eli hän on kotonaan pelikentällä millä hyvänsä, kalustosta riippumatta. Pelattiin sitten pistoolipelejä tai magfediä, avoimia viikkopelejä tai kisatreenejä, mies on paikalla. Peintti on parasta pelattuna, sen tämä 12 vuotias esimerkillään muistuttaa joka kerta meille vanhemmillekin! 

vuoden tulokas.jpg