Paintball-peliseuraa kesäkaudella 2023: Lahti ja Päijät-Häme Tuesday April 25 2023, 12:13 PM
PH Paintball
Ylläpito
Paintball-peliseuraa kesäkaudella 2023: Lahti ja Päijät-Häme

phpb_tahtilogo_tekstilla_333x333.png

Paintball-peliseuraa kesäkaudella 2023: Lahti ja Päijät-Häme


Päijät-Hämeen Paintball järjestää kesäkaudella monipuolisia harrastepelejä Heinolan Hevossaaressa metsä- ja rakennetuilla kentillä sekä kisatreenejä ja turnauksia Vierumäen Urheiluopistolla kisakentällä keinonurmella. Vuonna 2022 pelejä, talkoita ja muita tapahtumia tuli seuran kalenteriin yli 100 ja alkaneena vuonna taidetaan mennä reilusti yli, joten tervetuloa mukaan peleihin kokeilemaan.

Harrastepelit mekaanisin välinein


Harrastepelejä pelataan Heinolan Hevossaaren metsäkentillä, jossa käytössä on kolme erilaista kenttää, jotka voidaan myös yhdistää isommaksi kokonaisuudeksi. Näissä peleissä pelataan yleensä mekaanisin pelivälinein ja rajoitetulla pallomäärällä, joten aloittelijankin on kiva lähteä mukaan, ilmassa ei ole lannistavaa määrää värikuulia :).

phkesakaudenavajaiset20209.jpg

Magfed eli lipaspelaaminen


Seuran harrastepelaajista iso osa pelaa myös magfed-tyyliin PH Vanguardin nimellä, eli lipassyöttöisillä pelivälineillä. Rajoitetun kuulan harrastepeleissä magfed-varustein pystyy pelaamaan kivasti ja lisäksi järjestetään myös aivan erillisiä magfed-pelejäkin.

shootout202117.jpg

Junnupelejä


Nuoremmille lajista kiinnostuneille järjestetään geelikuulapelejä Vierumäen kisakentällä. Geelikuulassa käytetään värikuulien sijaan paljon pienempiä vedellä täytettyjä kuulia joiden lähtönopeus on pieni, joiden osumat eivät juuri tunnu, joten ne sopivat lajiin tutustuville mainiosti.

geelikuula1.jpg

Kilpapaintballia


Kisapuolella osallistutaan Suomen Paintball-liiton sarjoihin tänä vuonna Fusion-nimellä useamman joukkueen voimin. Myös muihin turnauksiin osallistutaan tilanteen mukaan. Seuran joukkueet treenaavat Vierumäen Urheiluopiston kentällä arki-iltaisin ja toisinaan myös viikonloppuisin. Jos lajin kisapuoli kiinnostaa niin ole yhteydessä tai tule avoimeen peleihin tutustumaan touhuun, kokeilemaan pääsee helposti.

spbl2020vmaki_1div7.jpg

Tapahtumakalenteri seurantaan


Tapahtumista ilmoitellaan täällä kalenterissa ja seuran FB-sivun tapahtumina. Harrastepelit järjestetään pääasiassa sunnuntaisin, mutta poikkeuksiakin nähtäneen vuoden mittaan, joten kannattaa aina tsekata viimeisin tilanne ja ilmoittautua tapahtumiin.

Mukaan toimintaan?

Peleihin mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet. Seuralla on kuutisenkymmentä jäsentä ja junnua ikähaarukalla teineistä nelikymppisiin, valtaosa Päijät-Hämeestä mutta myös kauempaa ja mukaan mahtuu tietysti lisää.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule peleihin tutustumaan toimintaan, olet sitten lajista kiinnostunut tai jo kokeneempi konkari. Seuralta löytyy varusteita joilla lajia pääsee kokeilemaan ja jos innostus iskee, niin omien varusteiden hankinnassa ja huoltamisessa seura tarjoaa laadukasta neuvontaa. Muiden jäsenten varusteita pääsee näkemään ja vähän testaamaankin. Peleihin on järjestetty myös ilmahuolto, joten harrastaminen seurassa ei vaadi henkilökohtaisia investointeja siihen puoleen.

Lisätietoa seurasta kotisivuilla ja Facebookissa sekä muilla somealustoilla: