Sivu ei käänny vaan tarina jatkuu Sunday February 17 2019, 5:27 PM
PH Paintball
Ylläpito
Sivu ei käänny vaan tarina jatkuu

Vuodesta 2005 asti toiminnassa olleen SWAT paintball kerhon taru sai uuden, virallisemman luvun vuonna 2009. Silloin viimein saatiin organisoitua harrastekerho viralliseksi yhdistykseksi, otettuna tehtävänään edistää paintballin harrastamismahdollisuuksia kotimaakuntamme alueella. Kymmenen vuotta virallisuutta on siis plakkarissa, virstanpylväs sekin, vaikka vain yksi niistä.

Vuosien käänteisiin on mahtunut kaikenlaista, on kasvettu alkuperäisen kaveriporukalla perustetun kerhon rajoista täysiveriseksi harrasteyhdistykseksi ja vallan kehumatta voi sanoa että toimintamme on tätä nykyä valtakunnan kattavinta, jos mittareina käytetään lajin eri suuntausten esille tuomista. Valikoimaamme mahtuu tätä nykyä ihan perinteisen paintballin harrastamisen lisäksi urheilullisempaa kisaamista eri pelialustoilla, kuin lajin viemistä uudemmille urille lasten ja nuorten pariin sekä kalustorajoitteisia pelejä, magfed pelaaminen erityisesti mainittuna.

Omalla sarallamme olemme yrittäneet kehittää uudenlaista pelaamista, keksitty jos jonkinmoista peliformaattia ihan itse tai oltu aktiivisesti mukana kun on haluttu uusia muotoja kokeilla. Aikakaudella ennen omia vakituisia pelialueita, kiersimme enemmän eteläisen Suomen avoimissa peleissä, nyttemmin olemme enemmän siirtyneet tarjoamaan pelejä vakituiseen tahtiin omissa kohteissamme. Tulevat seuraavat vuodet puuhaamme mitä, se kun tietäisi niin jo kertoisimme. Ainoastaan varmaa että painetaan samalla energialla eteenpäin ja yritetään tehdä omalta osaltamme rakas laji aina paremmaksi! 

--Tero Kettu

[Kuvaa klikkaamalla isompaan versioon, josta voi zoomailla matkan varrella mukana olleiden kasvoja :)]

ph_10v_kollaasi_pieni_6.jpg