Rattaat hidastavat vaan eivät pysähdy Monday December 17 2018, 6:29 PM
PH Paintball
Ylläpito
Rattaat hidastavat vaan eivät pysähdy

Joskus se on vaan jo pakko hiljentää, vuoden viimeiset viikkopelit pelattiin Hevossaaren pelialueella 16.12. Näin mentiin vuosi 2018 läpi lumesta lumeen, nähtiin kun puihin kasvoi lehdet ja niiden kuihtuvan.

Pelattiin talvenpuolen napakalla pakkasella, kevään pikkusateilla, kesän paahtohelteellä sekä syksyn raikkaassa viileydessä. Jauhettiin normaaleja viikkopelejä, Mekano Cupin osakilpailuja, magfed-päivää ja jopa 12 gramman kapseleilla pelattiin oma teematapahtumansa. Osallistujia saatiin omista riveistä sekä vakituisia että harvinaisempiakin vierailijoita vähän kauempaa. Muokattiin olemassa olevia kenttiä, saatiin vihdoin kolmoskenttä valmiiksi ja näin ollen "Kylä" käyttöön kunnolla.

Mekaaniset lipasrajoitteiset pelit ovat vakiintuneet käytännöksi, ne on havaittu olevan paras tapa miksata sopuisasti keskenään magfed-harrastajat, harrasteväki ja kisakenttien koluajat. Hyväksi havaitulla kaavalla siis jatketaan varmasti tulevaisuudessakin, silti uusiakin pelipäivämahdollisuuksia eri kalustoilla saatetaan satunnaisesti nähdä.

Talven yli mennään seurassa nyt keskittyen enemmän kisapuolen sisäharjoitteluun kumipalloilla, otetaan viikoittainen urheiluvuoro käyttöön ja ryhdytään suunnittelemaan kalenterin valopilkuiksi talvipelipäiviä Hevossaareen.

Tahdomme kiittää kaikkia peleissämme mukana olleita, alueen ahkeria talkoilijoita ja joka ikistä pelipäivinä paikalla poikennutta. Lupaamme vetää innolla ja asenteella tästäkin eteenpäin, onnea ja menestystä jokaiselle ystävällemme talven koitoksiin!

--Tero Kettu


Varikolla pelaaminen ei katso varusteita, vain asennetta

mekano2018_2_017.jpg


Luonto tarjoaa kesäaikaan omaa vihreää elementtiään pelialueen metsäisimmissä osissa

mekano20181_013.jpg


Mahdollisimman suojassa pelaaminen on homman a ja o

ph paintball kevatpelit_010.jpg


Aina välillä on hyvä kuunnella mitä pelimuotoa ollaankaan pelaamassa

ph_kesakaudenavajaiset_2018_001.jpg


Isoon porukkaan mahtuu peintin kaikkien tyylisuuntien edustajia

ph_kesakaudenavajaiset2018_001.jpg


Seuraava etappi jo tähtäimessä, Tammipeli 2019!

ph2018viim_vkopelit_004.jpg